• Златен спонсор
    • Евромаркет
  • Със съдействието на
    • ELTRAK
    • Semmelrock

Събитието

 

НА 20 МАРТ 2018 г. от 19.30 ч. В SOFIA EVENT CENTER, PARADISE CENTER, СОФИЯ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ СПЕЦИАЛНОТО ИЗДАНИЕ НА ИНИЦИАТИВАТА "INFRASTRUCTURE BULGARIA AWARDS".


ОФИЦИАЛЕН ГОСТ НА СЪБИТИЕТО ЩЕ БЪДЕ Г-ЖА ИСКРА МИХАЙЛОВА - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ПО РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ.


Инициативата е под егидата на Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 и в партньорство с Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на околната среда и водите и Министерството на енергетиката и със съдействието на браншовите, академични и професионални организации в сектора.
Инициативата е част от календара на събитията на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018.INFRASTRUCTURE BULGARIA AWARDS ще направи преглед и ще даде публичност на най-добрите успешно завършени проекти в четирите основни направления на инфраструктурата, имащи най-голямо значение за развитието и конкурентноспособността на българската икономика и общество за периода 2016-2017:

 
- Транспортна инфраструктура
 
- Екологична инфраструктура
 
- Енергийна инфраструктура
 
- Градска среда
 
Обектите, които ще участват в инициативата обхващат периода 01.01.2016 - 31.12.2017 г. и ще получат обществено-професионална оценка и публичност, като се популяризират добрите практики и постиженията на водещите компании и професионалисти при реализирането им.
В рамките на инициативата ще бъде излъчен най-успешния и значим проект на десетилетието 2007-2017.
 
Към фотогалерията от събитието: http://gradat.bg/photos/2016/02/24/2711262_fotogaleriia_ot_vruchvaneto_na_purvite_nagradi_za/


 
 

 

Под егидата на:

Организатор:

Медийни партньори:

Консултант одитор:

Жури 2018

Проектите, участници в инициативата, ще бъдат разгледани от авторитетно жури, съставено от представители на: Европейска комисия в България, Оперативни програми „Транспорт „ „Региони в растеж” и „Околна среда”, представители на водещи професионални, академични и браншови организации в сектора и партньори на проекта.